Granova in de media

Home / Granova in de media


combimix

Primeur met bouwstof Granova® Combimix

Rijkswaterstaat geeft Heros groen licht

Het product Granova® Combimix van Heros Sluiskil wordt met ingang van 1 oktober 2017 opgenomen in de toepassingsverklaring ‘Eisen Onderbouw’ en ‘Eisen Berm’ van Rijkswaterstaat. Daarmee is dit hoogwaardige granulaat – ontstaan na opwerking van AEC-bodemas, gevolgd door een wasprocedé – algemeen van toepassing voor onderbouw en berm. Heros is hiermee het eerste  bedrijf in Nederland dat, overeenkomstig de Green Deal, een bouwstof uit AEC-bodemas produceert die deze goedkeuring van Rijkswaterstaat draagt. Lees meer.

Wat zegt de pers over granova

Granova---Heros-Sluiskil

Grondstof voor hoger segment

Scheldkringen mei 2013, Bedrijf in beeld

Al jarenlang worden bij Heros Sluiskil verschillende typen producten zoals AEC-bodemas, schroot en afvalwater bewerkt en geschikt gemaakt voor nuttig hergebruik. Ingevolge de door de landelijke overheid gelanceerde Green Deal moet binnen vijf jaar minstens vijftig procent van de door opgewerkte AEC-bodemas geschikt worden gemaakt voor andere toepassingen dan ophoogmateriaal voor de wegenbouw. Heros Sluiskil, specialist op het gebied van herwinning van afval, speelt al volop in op deze Green Deal. Het bedrijf uit de Terneuzense kanaalzone voegt met de nieuwe grondstof granova een nieuwe loot toe aan de stam van duurzame grondstoffen voor hoogwaardige toepassing in de keramische, bouw- en asfaltindustrie.

Klik op de afbeelding en download de PDF-versie van het artikel.

Granova---interview-Edwin-1

Nieuwe markt voor Heros Sluiskil

het Ondernemersbelang, interview

Afval is grondstof. Idealisme of realiteit? Bij Heros Sluiskil is zeer zeker het laatste van toepassing. Het bedrijf loopt voorop in duurzaamheid. Met de nieuwe grondstof granova wordt een nieuwe loot toegevoegd aan de reeks duurzame grondstoffen voor hoogwaardige toepassing in de bouw, asfalt- en keramische industrie. granova vormt een potentiële groeimarkt voor Heros Sluiskil, tegelijkertijd goed voor de regionale economie en werkgelegenheid.Klik op de afbeelding en download de PDF-versie van het artikel.

button contact